Svet-Stranek.cz
DOROST
Fotbal Jilemnice

Hodnocení:DOROST

Hodnocení

20 kolo


]18.5.2024 SK Jilemnice - TJ Lomnice nad Popelkou 2:6(2:4), branky, Tauchman, Křížek z pen.

Sestava

Marek Holec (3), Jakub Ježek (6), Matěj Kraus (6), Štěpán Tauchman (7), Tim Hofman (7), David Horáček (6), Jiří Kunc (6), Matyáš Křížek (7), Samuel Mečíř (7), Lukáš Kodejška (6), Štěpán Pěnička (6), David Spanilý (7), Šimon Mejsnar (6), Michal Nechanický (6)

Poznámka k hodnocení hráčů. Za první poločas by známky vypadaly úplně jinak, byly by vyšší, u někoho až o dva body. Fotbalové utkání se však hraje na dva poločasy…!
Stupnice hodnocení hráčů: 1 - katastrofální, 2 - mizerný, 3 - slabý, 4- podprůměrný, 5 - průměrný, 6 - dobrý, 7 - velmi dobrý, 8 - výborný, 9 - excelentní, 10 - mimořádně vynikající.

Poslední domácí zápas se soupeřem s Lomnice nad Popelkou vypadal na počátku jako u Verdunu. Diváci si jistě přišli na své a již ve 4 minutě mohl Mečíř zahájit gólové představení, ale jeho střela bodlem skončila nad brankou. V 7 minutě se již skóre měnilo a to když Mečíř uvolnil Tauchmana a jeho střela k tyči byla nechytatelná. V 9 minutě bylo vyrovnáno po rohovém kopu, kterou zakončil přesnou hlavičkou hostující hráč. V 14 minutě naše mužstvo šlo opět do vedení, kdy Kraus našel svou přihrávkou ve vápně Mejsnara, kde byl faulován a následnou penaltu bezpečně proměnil Křížek. Naše mužstvo pak v rozmezí od 16 minuty do 28 minuty inkasovalo třikrát a to dvakrát opět po rohovém kopu a jednou po centru do pokutového území. Bránění rohových kopů a standartních situacích nám dělalo ohromný problém, kdy Lomnice je výborně zahrávala. Do poločasu naše mužstvo mělo ještě několik šancí a hlavně střela Kunce k tyči byla gólová, ale hostující brankář ji skvěle vyrazil.
Druhý poločas již nebyl tak útočný a většina akcí končila nepřesnou střelou, nebo před vápnem. I tak se hrál zcela vyrovnaný zápas, kdy nikdo z celků neměl trvalou převahu. Pak se i náš brankář vyznamenal při šancích soupeře. V závěru naše mužstvo opět zbytečně inkasovalo a to hned dvakrát a jednou opět z rohového kopu.
Našemu mužstvu nelze upřít snaha a bojovnost, ale čtyřikrát inkasovat z rohového kopu je opravdu moc a těžko mohlo tak naše mužstvo pomýšlet na body. Jinak se hrál líbivý fotbal a i fanoušci z Lomnice byli spokojeni s herní kvalitou na obou stranách. Doufáme, že příští zápas s Doubím, které je o příčku před námi, sehrají v lepším rozpoložení.
návštěvníků stránky
celkem60 586
tento týden112
dnes29